Opslagruimte De Bilt
Gratis bezorging en ophalen!

Als je gaat samenwonen of een kindje verwacht kan dit natuurlijk ineens voor ruimtegebrek zorgen. Kubox helpt je uit de brand! Wij bieden jou een veilige, persoonlijke opslagbox voor al jouw bezittingen. Voor slechts enkele tientjes per maand maak je een reservering voor korte of langere periode. Net wat jij nodig hebt in De Bilt.

Opslagruimte huren

Een kubox is ook een aanrader gedurende een verbouwing of tijdelijk verblijf in het buitenland. Reserveer jouw opslagbox in het dorp De Bilt nu via onze website en wij bezorgen deze kosteloos bij je thuis op de Utrechtse Heuvelrug. Ook regelen we het vervoer en de opslag bij een van onze locaties. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier