Opslagruimte Burgum
Gratis bezorging en ophalen!

Van een volle berging tot een uit de hand gelopen hobby: iedereen heeft weleens te maken met ruimtegebrek. Kubox biedt je schone en droge opslagboxen voor de tijdelijke opslag van jouw overbodige spullen. Huur nu een opslagbox via onze website, kies de gewenste datum en wij komen deze gratis bij je thuisbezorgen.

Opslagruimte huren?

Je huurt een Kubox voor een scherp bedrag per maand in Bergum. De officiële Friese naam voor het dorp is Burgum. Het is de hoofdplaats van de gemeente Tietjerksteradeel en ligt aan het Prinses Margrietkanaal, tussen de Wijde Ee en het Bergumermeer. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier