Opslagruimte Brielle
Gratis bezorging en ophalen!

Denk dan eens aan een opslagbox van Kubox. Onze opslagruimtes worden gratis bij je thuisbezorgd, zodat jij jouw verhuisdozen, kleding en meubels kunt inladen. Vervolgens halen wij de box weer op voor transport en opslag. Voor een acceptabele prijs per maand huur je al een schone, droge en beveiligde opslagbox bij jou in de buurt.

Opslagruimte huren

Een kubox in de omgeving van Brielle reserveer je gemakkelijk online. De stad is gelegen aan het Brielse Meer, dat een afgedamd gedeelte van de rivier de Maas is. Op 5 december wordt er jaarlijks de Brielse Maskerade georganiseerd, een traditie van feesten, nostalgie en glühwein. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier