Opslagruimte Breukelen
Gratis bezorging en ophalen!

Voor tijdelijke opslag bij een wereldreis of ingrijpende verbouwing is een Kubox precies wat je nodig hebt. Deze beveiligde, droge opslagruimte voor jouw meubels, kleding en hobbymateriaal bestel je al voor een klein maandbedrag. Wij zorgen voor aflevering, transport en veilige opslag op een van onze locaties. 

Huren opslagruimte 

Woon je in het Utrechtse Breukelen in gemeente de Stichtse Vecht? Dichtbij rivier de Vecht of het Amsterdam-Rijnkanaal? Het maakt niet uit, wij bezorgen de kubox gratis bij je thuis. Boek hem direct online en laat ons weten wanneer en op welk adres je de box wilt ontvangen.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier