Opslagruimte Breskens
Gratis bezorging en ophalen!

Staat jouw woning vol met verzamelwaar of spullen van een uit de hand gelopen hobby? Kubox biedt de uitkomst. Met één van onze opslagboxen berg je jouw spullen gemakkelijk en voor een scherp tarief een aantal maanden op. De opslagruimte wordt voor de deur bezorgd, zodat jij direct kunt beginnen met inpakken. Zo wordt het opslaan van jouw spullen een eitje!

Huren opslagruimte

Regel online jouw opslagruimte in de omgeving van Breskens. Het dorp in Zeeland is ontstaan in de negende eeuw en leeft voornamelijk van de visserij en het toerisme. De jaarlijks terugkerende visserijfeesten in augustus zijn een grote en heugelijke gebeurtenis in de plaats.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier