Opslagruimte Boxtel
Gratis bezorging en ophalen!

Staat jouw woning vol met meubels, hobbymateriaal of verzamelwaar? Kubox biedt opslagboxen in Boxtel voor de berging van bijvoorbeeld banken, tafels, bedden en verhuisdozen. Zo bespaar je ruimte in je woning en voorkom je een hoop gedoe. Boek nu online een opslagbox en wij bezorgen deze ook nog eens gratis bij je thuis.

Opslagruimte huren?

Je hebt al een mobiele opslagbox in Boxtel voor een klein bedrag per maand. De Noord-Brabantse stad is gelegen aan de Dommel en ligt in het midden van Tilburg, Eindhoven en Den Bosch. In Boxtel waren vroeger talloze kloosters, waaronder het Elisabethsdal, de Sint Charles en klooster Santa Monica.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier