Opslagruimte Boxmeer
Gratis bezorging en ophalen!

Voor een tijdelijke opslagruimte in de omgeving van Boxmeer zit je bij Kubox goed. Wij bezorgen mobiele opslagboxen bij je thuis, zodat jij jouw persoonlijke spullen direct kunt inladen. Denk hierbij aan verhuisdozen, meubels of hobbymateriaal. De boxen worden schoon, droog en beveiligd opgeslagen, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over jouw spullen.

Opslagruimte huren?

Je hebt al een opslagruimte in Boxmeer voor een geringe prijs per maand. Het dorp in de gelijk genaamde gemeente in Brabant, is gelegen op de linkeroever van de Maas. In de dertiende eeuw kwam het in handen van Jan Boc de Mere en uiteindelijk werd ‘Boc’s Mere’ Boxmeer genoemd. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier