Opslagruimte Bodegraven
Gratis bezorging en ophalen!

Kies voor de veiligheid en betrouwbaarheid van Kubox: je huurt een of meerdere droge en beveiligde opslagboxen voor een klein bedrag per maand. Onze opslagruimtes zijn geschikt voor de opslag van je verhuisdozen, meubels of antiekcollectie. Boek online een opslagruimte en wij bezorgen deze gratis bij je thuis en halen hem naderhand weer op voor transport en opslag.

Huren opslagruimte

Kubox biedt met haar opslagruimtes landelijk dekking. Huur eenvoudig jouw persoonlijke opslagruimte in de stad die door de plaatselijke bevolking ‘Borref(t)’ wordt genoemd. Bodegraven staat bekend om haar karakteristieke kaaspakhuizen, aangezien zij vroeger het centrum van de kaashandel was.

Liever zelf je spullen opslaan in een vestiging?

Dat kan! Kubox selfstorage is er voor zowel particulieren als bedrijven. Van inboedelopslag tot een garagebox. Al beschikbaar vanaf 1m3, uitstekend beveiligd en 7 dagen per week beschikbaar! Je vindt de dichtstbijzijnde vestiging in Alphen aan Den Rijn.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier