Opslagruimte Asten
Gratis bezorging en ophalen!

Heb jij vanwege een groot aantal kinderen, een uit de hand gelopen hobby of weinig bergingsmogelijkheden te maken met ruimte tekort? Kubox biedt droge en schone opslagruimtes voor de opslag van verhuisdozen, jouw hobbymateriaal of overbodige spullen. De opslagbox wordt bij je thuisbezorgd en vervolgens zoals als jij wenst beveiligd opgeslagen.

Opslagruimte huren?

Je huurt een kubox in de omgeving van Asten voor een aantrekkelijk bedrag per maand. Deze plaats en gemeente in Noord-Brabant ligt voor een groot in het Nationaal Park De Groote Peel. Asten staat ook wel bekend als klokkendorp vanwege de klokkengieterij Eijsbouts, welke in 2006 de grootste klok ter wereld maakte.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier