Over Kubox selfstorage

Kubox selfstorage verhuurt flexibele opslagruimtes aan zowel particulieren als aan bedrijven. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staat hoog op onze prioriteitenlijst. De juiste balans vinden tussen ‘people, planet en profit’ daar gaat het volgens ons om. Onderdeel hiervan is een optimale relatie met onze huurders. Dit doen wij door kennis van klantbehoeften te combineren met creativiteit en betrokkenheid.

Om onze organisatie scherp te houden en om continue mogelijkheden tot verbetering te vinden, is het voor Kubox selfstorage erg belangrijk om te weten wat onze huurders van ons vinden. Wij verrichten dan ook regelmatig onderzoek naar de waardering van huurders om in kaart te brengen wat we al goed doen en op welke punten de dienstverlening nog zou kunnen verbeteren.

 

*205 ondervraagden in het 3e kwartaal van 2013, 173 ondervraagden in het 4e kwartaal van 2013, 255 ondervraagden in het 1e kwartaal van 2014 en 172 ondervraagden in het 2e kwartaal van 2014

Uit de resultaten en cijfers van recente onderzoeken kunnen we concluderen dat onze huurders tevreden zijn. In het laatste kwartaal van 2013 gaf aan 97% tevreden te zijn en in het eerste kwartaal van dit jaar is dit zelfs gestegen tot 98%, wat we vasthouden in het tweede kwartaal van dit jaar.

 

k32013-3

Ook het aantal mensen dat ons zou aanbevelen is groot. Op de vraag of men ons bij familie, vrienden en bekenden zou aanbevelen gaf 99,0% in het eerste kwartaal van dit jaar een positief antwoord; in het tweedee kwartaal van 2014 was dit 97,1%

Gemiddeld krijgt Kubox selfstorage het rapportcijfer: 8

Een mooie prestatie, die ons de ruimte biedt om in de toekomst dit niveau vast te houden. We zullen blijven streven naar een (nog) hogere waardering!

Kubox selfstorage is een specialist in (tijdelijke) opslagruimte met een landelijk dekkend netwerk. Bij Kubox staat de klant centraal. Wij luisteren naar jouw opslag wensen en zoeken daar samen met jou de juiste unit bij.

Door onze klantgerichtheid weten wij wat klanten belangrijk vinden aan opslag; een veilige, droge en schone omgeving die makkelijk bereikbaar is. Service en kwaliteit staan bij Kubox selfstorage voorop. Van het moment dat je komt huren tot het moment dat je weg gaat staan onze medewerkers voor je klaar.

Duurzaamheid heeft bij Kubox selfstorage een hoge prioriteit. Kubox selfstorage is zich bewust van het belang van MVO (Maatschappelijk verantwoord ondernemen) en is zich ervan bewust dat People, Planet & Profit in balans moeten zijn. Nu, maar ook op de lange termijn.

Kubox biedt opslagruimte bij:

  • verhuizen
  • verbouwen
  • ruimtegebrek in huis
  • tijdelijk opbergen van vakantiespullen
  • tijdelijk verblijf in het buitenland

Voor zakelijke opslagruimte biedt Kubox selfstorage oplossingen zoals bij:

  • opslag van goederenvoorraad
  • dossier- en archiefopslag
  • tijdelijke opslag van seiziensgebonden artikelen
  • opslag van beurs- en promotiemateriaal
  • opslag van materiaal voor ZZP-ers, vertegenwoordigers en monteurs

Ook voor een breed assortiment aan verpakkings- en verhuismaterialen kun je bij Kubox selfstorage terecht. Daarnaast bieden wij postbussen voor particulieren en post- en vestigingsadressen voor zakelijke klanten.

Kubox selfstorage: alle ruimte voor de klant!

Zoek een vestiging bij je in de buurt!