Opslagruimte Wateringen
Gratis bezorging en ophalen!

Ga je verhuizen of verbouwen in de omgeving van Wateringen? Dan is het prettig om te weten dat Kubox tijdelijke opslagboxen biedt voor de berging van jouw verhuisdozen of meubels. Bij ons huur je een opslagruimte voor enkele maanden of een langere periode. Perfect om de periode van een verhuizing te overbruggen of de troep van een verbouwing op te ruimen. 

Opslagruimte huren?

Wij bezorgen de kubox gratis bij je thuis in de omgeving van Wateringen. De plaats vormt samen met Kwintsheul, Naaldwijk, ’s Gravenzande, De Lier en Monster de gemeente Westland. De plaats heeft diverse monumenten zoals de Windlust, een gerestaureerde stellingmolen en het voormalige raadhuis. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier