Opslagruimte Terwispel
Gratis bezorging en ophalen!

Verhuizen of verbouwen is veel gedoe. Met de Kubox kun je jouw spullen tijdelijk een ander onderkomen geven en zonder zorgen verhuizen of verbouwen. Je bespaart jezelf de moeite van huren van een busje, want de opslagruimte wordt gratis bij je thuisbezorgd en weer opgehaald. Jij hoeft enkel jouw verhuisdozen, meubilair en persoonlijke spullen in te laden.

Opslagruimte huren

Je huurt een kubox in Terwispel voor een klein bedrag per maand. Het Friese dorp telt circa 1000 inwoners en is gelegen in de gemeente Opsterland. Deze oude nederzetting heeft een van oorsprong agrarisch karakter en bevindt zich vlakbij een bosrijke omgeving.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier