Opslagruimte Spaarndam
Gratis bezorging en ophalen!

Voor wie schone, tijdelijke opslagruimte zoekt in de buurt van Spaarndam... Kubox biedt individuele boxen die je tegen een scherp maandtarief huurt, voor de korte of langere termijn. Wij brengen en halen deze kosteloos naar en van het gewenste adres. Ideaal als je met ruimtegebrek kampt door een grondige renovatie of verhuizing. 

Huren opslagruimte 

Ben je inwoner van het Noord-Hollandse forensenplaatsje Spaarndam aan het Spaarne? Ook in dit waterrijke gebied en het eerste beschermde dorpsgezicht van Nederland leveren wij de kubox af wanneer jij maar wilt. Regel het met één druk op de knop en je hoeft jouw meubels, hobbyspullen en kleding alleen nog maar in te pakken. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier