Opslagruimte Harmelen
Gratis bezorging en ophalen!

Denk dan eens aan een opslagruimte van Kubox. Met onze opslagboxen heb je nergens meer omkijken naar. Ze worden voor de deur afgeleverd en ook weer opgehaald. Ideaal voor je als je tijdelijke opslagruimte zoekt tijdens een verhuizing, verbouwing, langdurig verblijf in het buitenland of bijvoorbeeld een gezinsuitbreiding.

Huren opslagruimte

Boek nu online jouw kubox in Harmelen, het dorp in de provincie Utrecht. In het buitengebied van deze plaats is veel ruimte voor veeteelt en fruit- en glastuinbouw, maar er zijn ook een aantal bedrijven werkzaam in de technische productie, transport en dienstverlening.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier