Opslagruimte Bilthoven
Gratis bezorging en ophalen!

Verhuis je binnenkort van of naar Bilthoven en heb je een tijdelijke opslagruimte nodig? Kubox komt met de ideale oplossing: mobiele opslagboxen die gratis bij je thuis worden bezorgd. Met tien kubieke meter is de opslagruimte ideaal voor de berging van jouw verhuisdozen en meubilair.

Opslagruimte huren

Boek nu jouw persoonlijke opslagruimte in de buurt van Bilthoven. De plaats in Utrecht, is één van de zes dorpen in de gemeente De Bilt. Het dorp is pas ontstaan rond het jaar 1900 toen de eerste huizen werden gebouwd rondom het station De Bilt. De plaats werd aanvankelijk De Bilt-Station genoemd.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier