Opslagruimte Beneden-Leeuwen
Gratis bezorging en ophalen!

Verhuis je binnenkort van of naar Beneden-Leeuwen en kun je wel wat extra opslagruimte gebruiken? Kubox biedt mobiele opslagruimtes voor de tijdelijke berging van jouw verhuisdozen, kleding, hobbymateriaal en meubilair. Een opslagbox is tien kubieke meter, wordt droog en schoon opgeslagen en heeft de capaciteit van zo’n 180 verhuisdozen.

Opslagruimte huren

Huur nu een kubox in het Gelderse Beneden-Leeuwen. Het dorp is gelegen aan de Waal en wordt in het lokale dialect het Lauwe genoemd. De Zandstraat die van het westen naar het oosten loopt, werd vroeger gebruikt om naar andere nederzettingen te reizen. In deze straat staat dan ook het voormalige gemeentehuis van het dorp.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier