Opslag goederen voor bedrijven

Bespaar magazijnruimte & sla jouw goederen op bij Kubox! Ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor opslag van goederen. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Opslag goederen bij Kubox selfstorage om magazijnruimte te besparen.
Kubox selfstorage bied je als bedrijf de ideale oplossing voor het opslaan van jouw goederen. Dat bespaart je een hoop kostbare magazijnruimte en je zit ook niet vast aan een duur huurcontract. Bovendien kun je direct voor de deur van jouw opslagunit goederen laden en lossen, ook buiten kantoortijden. Je kunt 7 dagen per week in jouw opslagbox terecht, van 's ochtends 6 tot 's avonds 23 uur.

Opslag goederen in veilige handen
Dankzij camerabewaking en klimaatbeheersing is je voorraad in veilige handen. De grootte van de ruimte voor de opslag van jouw goederen kun je flexibel aanpassen aan jouw behoefte. Je kunt kiezen uit opslagunits van 1 tot 50m³, of zelfs groter. Huren kan voor een week, maand, kwartaal of langer. Heb je de opslagruimte niet meer nodig? Dan zeg je gewoon op. Desgewenst sluit je een dagcontract af zonder opzegtermijn. Dan loop je helemaal geen financieel risico.

Ga terug naar vorige pagina