Hoe run je een bedrijf vanuit een opslagruimte?

Geplaatst op 29/04/2021 in Zakelijk

Je webshop draait als een tierelier. De dozen stapelen zich om je heen op. Je hebt niet genoeg ruimte om te werken en om alles wat binnenkomt en weer weggaat op te slaan. Kortom, je hebt ruimte nodig! Letterlijk een opslagruimte voor je producten. Maar ook figuurlijk de ruimte om te ondernemen. Huur een opslag en run je bedrijf vanuit je eigen opslagruimte. Hoe? Dat lees je hier.

Uit deze cijfers van het CBS blijkt dat het aantal webshops in Nederland in 2020 met ruim 20% is gegroeid. En de cijfers blijven maar groeien! Dat jij met de gedachte speelt om een eigen webshop te beginnen is dus helemaal zo gek nog niet. Maar waar laat je de voorraad? Je kunt natuurlijk een zakelijke ruimte huren voor je bedrijf. Een eigen kantoor waaruit je werkt met genoeg opslag voor je voorraad. Maar bedrijfsruimtes zijn vaak prijzig. En heb je het wel echt nodig als je het meeste werk vanuit huis kunt doen? Een eigen opslagruimte huren in de buurt is vaak een stuk goedkoper. En een bedrijf runnen vanuit een Kubox opslag heeft nog meer voordelen, lees maar…

Altijd toegang tot jouw eigen opslag

Met je eigen Kubox opslag in de buurt kun je altijd even langswippen om nieuwe voorraad aan te vullen in jouw persoonlijke opslagruimte. Of om snel even iets te checken. Kubox is 365 dagen per jaar open. Je krijgt een persoonlijke toegangscode voor jouw opslag.

Flexibele opslag die met je meegroeit

Kubox heeft verwarmde en droge opslag van 1 tot 50m2. En onze contracten zijn flexibel. Groeit je webshop harder dan verwacht? Dan verhuis je toch gewoon naar een grotere opslagruimte. Gaan de zaken juist wat minder of besteed je werk uit? Kies dan voor een kleinere opslag. Geen probleem.

Overzichtelijke opslag van je voorraad

Met die opgestapelde dozen in je huis zie je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer. Niet ideaal. Je hebt weinig grip op je voorraad. Een foutje is snel gemaakt. Sla je spullen keurig netjs op in je eigen opslag. Dan weet je altijd hoe het met je voorraad staat. Het ruimt ook lekker op in je hoofd trouwens! Want niemand wordt blij en rustig van troep om zich heen. Neemt niet weg dat goed voorraadbeheer alsnog aan te raden is. Hoe? Hier lees je meer over voorraadopslag voor je webshop.

Eenvoudig laden en lossen

Het ziet er leuk uit zo’n fancy kantoorruimte 12 hoog midden in het centrum. Maar hoe praktisch is het als je een webshop runt? Onze opslagruimten zijn allemaal makkelijk toegankelijk. Laden en lossen wordt zo een fluitje van een cent. Makkelijk voor jezelf natuurlijk. Maar ook je leveranciers zullen dat vast en zeker waarderen ;)

Zakelijke vestigingsadres en postadres

Je neemt je business serieus. Logisch. Dat doen wij ook. Daar hoort een serieus zakelijk adres bij, vind je niet? We snappen dat je jouw thuisadres liever niet zakelijk gebruikt. En hoe makkelijk is het dat iemand je pakketten aanneemt als je zelf een afspraak buiten de deur hebt? Gebruik daarom het adres van je Kubox opslag als zakelijk vestigingsadres en postadres. Hiervoor hebben we de Domicilie Service van Kubox Selfstorage.

 

Interesse gekregen om je bedrijf vanuit een opslagruimte te runnen? Hier check je waar een Kubox opslag bij jou in de buurt zit en bereken je jouw opslagbehoefte. Succes!