Opslagruimte zonder het gedoe.

Vermijd een rit naar de self-storage locatie. Laat je spullen gemakkelijk door ons ophalen, verzorgen en transporteren naar de opslaglocatie.

DE VOORDELEN VAN KUBOX OPSLAG VOOR JE DEUR

check️ Gratis bezorging in héél Nederland
check️ Minder sjouwen en lossen
check️ Tussentijdse toegang mogelijk
check️ Beveiligde opslag
check️ Geen tijdslimiet

  • Hoe langer je huurt,
    hoe voordeliger!
  • Bij óns ruim 8m3 netto opslagruimte per box!
  • Gemakkelijk online betalen
  • Ook in het weekend

Opslagruimte nodig? Maak je het jezelf wel makkelijk!

Je bestelt je Kubox online en hoeft verder alleen nog maar in te pakken.

Klantenbeoordeling 8,7/10
  • star
  • star
  • star
  • star_half

1. Gratis thuisbezorgd

Wij bezorgen de Kubox gratis bij je thuis.

2. Je laadt in

Jij laadt je spullen in de Kubox.

3. Wij regelen de rest

Wij halen hem op, verzorgen de opslag en brengen hem weer terug!

Ja, je kunt heel eenvoudig bij je Kubox als deze veilig bij ons in de opslag staat. TIP: probeer een goede inschatting te maken welke spullen je wel en niet nodig hebt. Tussentijds toegang tot je Kubox kun je aanvragen door te mailen naar info@kubox.nl Wanneer je dit het liefst minimaal drie werkdagen van tevoren aangeeft, zorgen wij dat je Kubox voor je klaarstaat op één van onze vestigingen.

Wij plaatsen de Kubox in één van onze opslaglocaties. Wanneer je bij je Kubox(en) wilt om er spullen bij te plaatsen of uit te halen, kun je dit het liefst drie werkdagen van tevoren aangeven via info@kubox.nl. Wij zorgen er dan voor dat je Kubox(en) klaarstaan.

Ja, het is geen probleem om meerdere Kubox-opslagboxen thuis te laten bezorgen. Wij kunnen tot vijf Kubox opslagboxen in één keer bezorgen. Ook als je meerdere Kubox-opslagboxen nodig hebt is dat geen probleem.

De afmetingen van een Kubox zijn 2,49 x 1,89 x 2,65 meter (inwendig 2,30 x 1,75 x 2,09 meter) (lxbxh). Dit betekent een vloeroppervlak van ruim 4 vierkante meter! Dit biedt ruimte aan ongeveer 120 verhuisdozen of de inboedel van een 1 á 2 kamer appartement. Wanneer je meer ruimte nodig hebt, dan leveren wij natuurlijk meer Kubox-opslagboxen. Het is mogelijk om tot vijf Kubox-opslagboxen in één keer te bezorgen. Ook als je meer Kubox-opslagboxen nodig hebt is dat geen probleem.

Als alles goed is ingepakt en klaar staat, kost het inladen van een Kubox je gemiddeld 30-45 minuten. Zodra we de Kubox hebben bezorgd, kan je meteen beginnen. TIP: Hoe dichter wij de Kubox bij je (voor-) deur kunnen plaatsen, hoe sneller jij kunt inladen. 

Hier kan je het retourplannen van je Kubox inplannen. Geef minimaal 14 dagen van tevoren jouw gewenste retourdatum aan. Wij adviseren je ruim van te voren je box retour te plannen om teleurstellingen te voorkomen. Beschikbaarheid onder voorbehoud. 

Eén Kubox biedt ruimte aan ongeveer 120 verhuisdozen of aan een inboedel van een 1 á 2 kamer appartement. Vind je het lastig inschatten, maak dan gebruik van de ruimtecalculator tijdens het bestellen van uw kubox thuisbezorgd.

Onze Kubox-opslagboxen kunnen bijna overal in Nederland bezorgd worden, met uitzondering van de Waddeneilanden. In het bestelproces controleren wij aan de hand van je postcode of wij ook bij jou kunnen bezorgen. Door de afmetingen van de Kubox past deze in een parkeervak of kan deze tot aan de (voor-)deur worden gebracht. Houd er rekening mee dat je zelf zorgt voor voldoende plaats om de Kubox te plaatsen. Meestal is het niet nodig om een vergunning aan te vragen.

Een spoedlevering betreft een extra service voor het op zeer korte termijn leveren van de Kubox. Bij retourleveringen gaat dit om een periode van 14 dagen. Een spoedlevering is altijd op basis van beschikbaarheid in de planning.

Bij je bestelling reken je meteen de eerste maand huur van je Kubox af. Hierna ontvang je maandelijks een factuur met een iDEAL-link op het door jou opgegeven e-mailadres. Je kunt de betaling van de Kubox ook naar ons overmaken onder vermelding van je Kubox-nummer.

Wanneer je de Kubox volgens onze instructies hebt ingeladen, zijn je spullen tijdens het vervoer verzekerd voor transportschade volgens de Algemene Vervoers Condities. TIP: lees onze laadinstructies goed door! Op alle (aanvullende) diensten van Kubox zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. In onze centrale opslag zijn je spullen verzekerd volgens de Algemene Opslag Condities tot een waarde van maximaal € 7.650,00 per incident. 

Ja, je Kubox staat bij ons in een goed beveiligde opslag. Al onze opslagruimten voldoen aan wettelijke voorschriften op het gebied van brandveiligheid.

Mocht je onverwacht korter huren dan je gepland had en daarmee niet voldoen aan de minimale afname berekenen wij een nacalculatie. Dit doen wij door te kijken hoeveel maanden je gehuurd hebt, dan berekenen wij welke tarieven bij jouw huurtijd van toepassing zijn en belasten wij het verschil aan je door.