Wat kost storage?

Een selfstorage ruimte is dé uitkomst bij ruimtegebrek door een verhuizing, verbouwing of een gezinsuitbreiding. Bij Kubox Opslag kun je terecht voor individuele opslagruimtes welke elk moment van de dag zijn te betreden. Lees op deze pagina alles over de kosten, mogelijkheden en types storage.

Storage voor zakelijk en privégebruik 

In de opslagruimtes van Kubox kun je met gemak jouw verhuisdozen, inboedel of vakantiespullen kwijt. Ook bedrijven huren eenvoudig een storage bij Kubox Opslag voor een scherp tarief. Denk hierbij aan de opslag van dossiers of archiefmateriaal, goederenvoorraad of beursmateriaal.

Welke storage kies ik? 

Voor de berging van jouw kleinste spullen tot de opslag van een complete inboedel; bij Kubox Opslag kun je terecht voor diverse maten storage. Met onze online ruimtecalculator bereken je eenvoudig aan welke eisen jouw opslagruimte moet voldoen. Vul het aantal kubieke meter, dozen of meubelstukken in en de calculator laat je zien welke storage het meest geschikt is.

Kosten storage

Huur nu een flexibele opslagruimte en profiteer van onze voordelige huurtarieven. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd wel een Kubox Opslag bij jou in de buurt. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de gewenste storage en je ontvangt direct een prijsopgave op maat. Liever een persoonlijk advies? Onze medewerkers staan je graag te woord. Neem contact met ons op via 010 – 218 38 88 of info@kubox.nl