Wat is opslagruimte?

Een opslagruimte is een individuele, droge en schone ruimte voor de berging van jouw persoonlijke spullen. Onze opslag is 24/7 beveiligd en indien gewenst dag en nacht toegankelijk. Kubox Opslag verhuurt ruimtes aan bedrijven en particulieren voor een klein bedrag per maand.

Waar kan ik de opslagruimte voor gebruiken? 

Onze opslagruimtes lenen zich bij uitstek voor de opslag van jouw inboedel tijdens een verhuizing of verbouwing. Daarnaast zijn de opslagboxen perfect voor de berging van:

  • Seizoensgebonden goederen;
  • Hobbymateriaal;
  • Verhuisdozen;
  • Archief- of dossiermateriaal;
  • Promotie- en beursmateriaal.

De juiste opslagruimte 

Kubox Opslag verhuurt al opslagruimte vanaf één kuub. Vind je het lastig om te bepalen welke opslagruimte past bij jouw wensen? Voer het aantal meubels, verhuisdozen of kubieke meters in middels de ruimtecalculator en kom zo tot de juiste opslag. Wanneer je direct jouw gegevens achterlaat sturen wij je een vrijblijvende prijsopgave van de gewenste ruimte toe.

Bescherm jouw spullen

Naast de opslag van jouw spullen ben je bij ons ook aan het juiste adres voor de beste bescherming van jouw bezittingen. Elke vestiging van Kubox selfstorage beschikt over een shop waar je beschermende hoezen, dekens en folie kunt kopen voor verpakking van jouw spullen. Dit zorgt, samen met de klimaatbeheersing in onze opslag, voor de optimale bescherming van jouw goederen.

Meer informatie

Neem voor vragen of een vrijblijvende prijsopgave contact met ons op via info@kubox.nl of via 010 – 218 38 88.