Opslagruimte Zuid-Beijerland
Gratis bezorging en ophalen!

Ga je binnenkort samenwonen, verhuizen of verbouwen? Wellicht heb je dan een hoop spullen die je tijdelijk ergens anders wilt opbergen. De Kubox is een opslagbox van tien kubieke meter welke uitermate geschikt voor persoonlijke spullen, kleding en verhuisdozen. De opslagbox is verzekerd tijdens het transport en de opslag én wordt beveiligd opgeslagen. Jouw spullen zijn bij ons dus in goede handen!

Opslagruimte huren?

Wij komen de kubox gratis bij je thuisbezorgen in Zuid-Beijerland. Het kleine dorp in Zuid-Holland ligt in de Hoeksche Waard. De bekende Nederlandse serie Zaai is hier destijds opgenomen. Molen Landzigt en de Eendrachtskerk zijn bekende ijkpunten in het dorpje. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier