Opslagruimte Zevenaar
Gratis bezorging en ophalen!

Iedereen heeft wel eens te maken met ruimte gebrek. Bijvoorbeeld tijdens een verhuizing, verbouwing, bij gezinsuitbreiding of wanneer je gaat samenwonen. Kubox biedt droge en schone opslagboxen voor de tijdelijke opslag van jouw spullen. Onze mobiele opslagruimtes worden individueel beveiligd en gratis voor je deur afgeleverd en weer opgehaald.

Huren opslagruimte

Je huurt een kubox in Zevenaar voor slechts een paar tientjes per maand. De stad in de provincie Gelderland, ligt in het hart van de Liemers. Dit is het gebied tussen de Rijn, de zuidelijke IJsseloever en de rijksgrens. De eerst bekende stadsnaam uit de geschiedenisboeken is Subenhara. Er is zelfs een kaas geproduceerd in de plaatselijke zuivelfabriek die deze naam droeg.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier