Opslagruimte Zederik
Gratis bezorging en ophalen!

Heb je een groot huishouden, een uit de hand gelopen hobby, talloze huisdieren of gewoon wat ruimte tekort? Denk dan eens aan het huren van een kubox. Deze mobiele opslagruimte is schoon en droog en perfect voor de opslag van jouw overbodige spullen. Daarnaast bezorgen we de box gratis bij je aan de deur in Zederik.

Opslagruimte huren

Bespaar direct ruimte en reserveer jouw kubox in Zederik via onze website. De gemeente in Zuid-Holland is in 1986 ontstaan door het samenvoegen van zeven gemeentes. De naam stamt af van de rivier de Oude Zederik, die door de plaats en het natuurgebied de Zouweboezem loopt.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier