Opslagruimte Zandvoort
Gratis bezorging en ophalen!

Wanneer je te maken hebt met overlijden, een scheiding, verhuizing of verbouwing kan het zo zijn dat je een volledige inboedel kwijt moet. Kubox biedt opslagboxen in Zandvoort voor de opslag van bijvoorbeeld banken, tafels, bedden en verhuisdozen. Zo bespaar je ruimte in je woning en voorkom je een hoop gedoe. Je huurt een kubox voor een aantrekkelijk bedrag per maand.

Opslagruimte huren?

Een flexibele opslagruimte in Zandvoort is gemakkelijk en snel te regelen. De plaats staat vooral bekend om het vele toerisme dat de kust, boulevard en het welbekende Formule 1-circuit bezoekt. Bijna de helft van de inwoners van de gemeente zijn dan ook werkzaam in de toerismebranche.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier