Opslagruimte Woudenberg
Gratis bezorging en ophalen!

Heb je een groot huishouden, een uit de hand gelopen hobby of een bijzondere verzameling? Dan kan het weleens zijn dat je te maken hebt met ruimte tekort. KUBOX komt met de oplossing: schone en droge opslagboxen voor de berging van jouw spullen. Alle goederen zijn bij ons tijdens transport en opslag verzekerd, zodat je ze met een gerust hart kunt meegeven. 

Opslagruimte huren

Ook wanneer je gaat verhuizen of verbouwen in de omgeving van Woudenberg zijn onze opslagboxen jouw tijdelijke redmiddel. Een opslagruimte binnen de moderne gemeente of de buurtschap Moorst is zo geregeld via onze website. Bereken de benodigde ruimte en vul de gewenste bezorgdatum in, dan regelen wij de rest. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier