Opslagruimte Wormerveer
Gratis bezorging en ophalen!

Voor tijdelijke opslagruimte in de omgeving van Wormerveer zit je bij Kubox goed. Wij bieden mobiele opslagboxen voor de opslag van je meubels, verzameling of verhuisdozen. Dat kan heel handig zijn tijdens een verhuizing, ingrijpende verbouwing of tijdelijk verblijf in het buitenland. Bij ons sla je goederen altijd droog en veilig op tegen een scherp tarief per maand.

Opslagruimte huren

Ben je trotse inwoner van het dorp Wormerveer gelegen aan de waterloop de Zaan? Ook in dit prachtige plaatsje dat bekend staat om haar windmolens leveren we de kubox af waar en wanneer je maar wilt. Zelfs in het weekend. Boek jouw opslagruimte met één druk op de knop en je kunt direct beginnen met inpakken. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier