Opslagruimte Wormer
Gratis bezorging en ophalen!

Ben je binnenkort voor langere tijd in het buitenland te vinden vanwege een studie, stage of nieuwe baan? Denk dan eens aan een Kubox. Deze opslagruimte biedt je voldoende ruimte voor een groot aantal verhuisdozen of een diverse kleine meubelstukken. De box is ook een uitkomst bij een verbouwing of verhuizing!

Opslagruimte huren?

Huur nu een opslagruimte in Wormer voor een klein bedrag per maand. Het dorp in Noord-Holland is een van de oudste plaatsen in de Zaanstreek en ligt aan de oostzijde van rivier de Zaan. Het dorp is een van oudsher zeer bedrijvig gebied. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier