Opslagruimte Winterswijk
Gratis bezorging en ophalen!

Iedereen kent het wel: een overvolle zolder, berging, tuinhuis of garage. Soms heb je gewoon te weinig ruimte of teveel spullen. Kubox biedt de ideale oplossing. Wij verhuren schone en droge opslagboxen voor de tijdelijke opslag van jouw spullen. De boxen worden in Winterswijk gratis thuisbezorgd, jij hoeft enkel je spullen in te pakken en op te slaan.

Huren opslagruimte

Boek nu online een kubox in Winterswijk. De gemeente ligt in het oosten van de Gelderse Achterhoek en grenst voor een groot gedeelte aan Duitsland. Winterswijk staat bekend om haar recreatieve mogelijkheden met vele campings, het openluchtzwembad Strandbad en recreatiegebied 't Hilgelo. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier