Opslagruimte Wilnis
Gratis bezorging en ophalen!

Voor een tijdelijke opslagruimte zit je bij Kubox goed. Onze opslagboxen van 10 m³ zijn ideaal voor de opslag van je complete inboedel tijdens een verhuizing of verbouwing. De opslagruimte wordt bij je thuisbezorgd, zodat jij de kubox alleen nog maar hoeft vol te laden met jouw spullen. Vervolgens zorgen wij dat je spullen veilig en droog worden opgeslagen.

Opslagruimte huren?

Boek nu jouw kubox in Wilnis, het dorp in de gemeente De Ronde Venen is ontstaan uit een weelderige moerasgebied met veel riet en zegge. Uiteindelijk ontstonden hier de Wilnisse Plassen. Het kleine plaatsje telt ruim 5000 inwoners.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier