Opslagruimte Willemstad
Gratis bezorging en ophalen!

Verhuis je binnenkort van of naar de vestigingstad Willemstad? Huur een Kubox voor de (tijdelijke) stalling van jouw huisraad. Dit is een mobiele opslagbox met een inhoud van tien kubieke meter. Groot genoeg voor diverse kleine meubelstukken of een flink aantal verhuisdozen. De opslagruimte huur je voor een scherp bedrag per maand en wordt gratis bij je thuisbezorgd.

Huren opslagruimte

Een opslagruimte in Willemstad regel je gemakkelijk via onze website. De Noord-Brabantse plaats ligt aan het Hollandsch Diep en dankt haar naam aan de in 1584 vermoorde Willem van Oranje. Grote steden in de buurt zijn Dordrecht en Breda.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier