Opslagruimte Wijk bij Duurstede
Gratis bezorging en ophalen!

Je kent het probleem vast wel: een overvolle berging, zolder, schuur of garage door een uit de hand gelopen hobby. Kubox biedt de oplossing bij ruimte gebrek. Onze opslagboxen zijn schoon, droog en worden gratis bij je thuis bezorgd. Erg gemakkelijk voor de berging van jouw hobbymateriaal, maar ook voor verhuisdozen, kleding of meubilair.

Opslagruimte huren?

Je hebt al een kubox in Wijk bij Duurstede voor een klein bedrag per maand. De naam van deze stad stamt af van Dorestad, de voormalige handelsplaats op dezelfde locatie. In de vroege middeleeuwen was dit een van de belangrijkste handelsplaatsen van Noordwest-Europa. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier