Opslagruimte Westbroek
Gratis bezorging en ophalen!

Ga je binnenkort verhuizen van of naar Westbroek en heb je een tijdelijke opslagruimte nodig? De Kubox biedt genoeg ruimte voor 180 verhuisdozen of een aantal kleine meubelstukken. Bespaar jezelf het gedoe van het huren en heen en weer rijden van een verhuisbusje met onze opslagboxen. Boek nu jouw opslagruimte online en wij bezorgen deze op de gewenste dag gratis bij je aan huis.

Opslagruimte huren?

Voor een klein bedrag per maand kun je al jouw spullen kwijt in een kubox in Westbroek. Na de ontginning van de vechtstreek ontstond deze plaats. Het was vroeger slechts een kleine nederzetting met woonhuizen, een kerk en korenmolen. De lintbebouwing van de plaats grenst aan diverse polders, zoals Polder Achttienhoven en Polder de Kooi.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier