Opslagruimte Wehe-Den Hoorn
Gratis bezorging en ophalen!

De Kubox is een mobiele opslagruimte van tien kubieke meter welke droog, schoon en beveiligd bij één van onze vestigingen wordt opgeslagen. Een tijdelijke opslagruimte nodig in Wehe-Den Hoorn? Onze opslagruimtes zijn ideaal bij een verbouwing, verhuizing, tijdelijk verblijf in het buitenland, gezinsuitbreiding of een gebrek aan ruimte.

Opslagruimte huren

Je huurt een kubox in Wehe-Den Horn tegen een scherp tarief per maand. Het piepkleine dorp in de gemeente De Marne in Groningen bestaat uit twee delen, Wehe rond de wierde en Den Hoorn, bij het kanaal de Hoornse Vaart. Deze tweedeling is ook terug te vinden in het geloof. Wehe is voornamelijk hervormd en Den Hoorn is grotendeels katholiek.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier