Opslagruimte Weesp
Gratis bezorging en ophalen!

Er zijn talloze redenen te bedenken waarom je plotseling een opslagruimte nodig hebt: je bent bijvoorbeeld verhuisd of aan een grote verbouwing begonnen. Kubox Weesp heeft voor al deze situaties de perfecte uitkomst. Een opslagbox die voor de deur wordt afgeleverd en weer wordt opgehaald. Zo is het tijdelijk opslaan van je spullen een eitje.

Opslagruimte huren

Kubox biedt schone en veilige opslagruimtes in Weesp. Deze stad in Noord-Holland stond vroeger vooral in het teken van nijverheid. De jeneverstokerijen en cacaoproducties speelden een grote rol in de lokale economie.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier