Opslagruimte Wassenaar
Gratis bezorging en ophalen!

Tijdens een verhuizing of verbouwing is het opslaan van je meubels in een droge opslag in de nabije omgeving erg prettig. Kubox biedt opslagboxen voor de opslag van je waardevolle bezittingen. Wij bezorgen de kubox bij je thuis, jij laad hem in en wij halen de box weer op en bergen deze veilig op. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de conditie van je spullen wanneer je de opslag weer leeghaalt.

Opslagruimte huren

Het huren van een tijdelijke opslagruimte in de omgeving van Wassenaar is zo geregeld. De stad is omringd door een bosrijke omgeving met veel landhuizen en villa’s. In de gemeente zijn ook veel bedrijven en consulaten te vinden. Het koningspaar Willem-Alexander en Máxima hebben hier een woning op het landgoed de Eikenhorst.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier