Opslagruimte Warmond
Gratis bezorging en ophalen!

Het huren van een tijdelijke opslagruimte is handig wanneer je bijvoorbeeld je meubels wilt opslaan om een verhuizing te overbruggen. Ook voor een verbouwing of langer verblijf in het buitenland is een kubox de oplossing. Onze opslagruimtes hebben een capaciteit van 10 m³ en kosten je slechts een paar tientjes per maand.

Huren opslagruimte

Boek nu online jouw kubox in Warmond, het dorp in de Bollenstreek bevindt zich tussen de plaatsen Sassenheim en Oegstgeest. Warmond is gelegen aan de Kagerplassen en staat bekend om de vele welvarende inwoners. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier