Opslagruimte Warmenhuizen
Gratis bezorging en ophalen!

Ga je binnenkort samenwonen in Warmenhuizen of krijg te maken met gezinsuitbreiding? Wellicht heb je dan veel spullen die je tijdelijk een andere plek wilt geven. Dan is het goed om te weten dat Kubox flexibele opslagboxen biedt voor de berging van jouw persoonlijke spullen. De opslagruimte kost je een klein bedrag per maand en is te huren voor lange en korte periodes.

Huren opslagruimte

We bezorgen de kubox gratis bij je thuis in Warmenhuizen. De plaats in Noord-Holland is van origine een echt agrarisch dorp. In de nieuwbouwwijken die na 1970 zijn gebouwd, wonen vooral veel forenzen. Het dorp geniet bekendheid vanwege het groot aantal succesvolle sporters, waaronder Steven Rooks, Sjouke Westra en Maarten van der Weijden. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier