Opslagruimte Waddinxveen
Gratis bezorging en ophalen!

Wanneer je gaat verbouwen, verhuizen of voor een langere tijd in het buitenland gaat wonen is het een prettige gedachte dat je jouw spullen veilig kunt opslaan. Kubox heeft de oplossing: opslagboxen die je kunt huren voor enkele maanden of een langere periode. Daarnaast wordt de opslagruimte ook nog eens gratis bij je thuisbezorgd, zodat jij alleen maar je spullen hoeft in te laden.

Tijdelijke opslagruimte huren

Ook voor jouw hobbymateriaal of bijzondere verzameling is een opslagruimte in Waddinxveen een goed idee. De plaats is ontstaan als dijkdorp in de 13e eeuw uit veenontginning in de buurt van Gouda. Het gebied staat al een lange tijd bekend om haar meubelfabrieken, de vele stroopwafelbakkerijen en de Waddinxveense hefbrug.  

Liever zelf je spullen opslaan in een vestiging?

Dat kan! Kubox selfstorage is er voor zowel particulieren als bedrijven. Van inboedelopslag tot een garagebox. Al beschikbaar vanaf 1m3, uitstekend beveiligd en 7 dagen per week beschikbaar! Je vindt de dichtstbijzijnde vestiging in Rotterdam of Alphen aan Den Rijn.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier