Opslagruimte Waalwijk
Gratis bezorging en ophalen!

Woon of werk je in de omgeving van Waalwijk en kun je wel wat extra opslagruimte gebruiken? Kubox biedt opslagboxen voor de tijdelijke berging van jouw verhuisdozen, seizoensspullen, inboedel, archief- of hobbymateriaal. Huur een opslagbox via onze website en wij bezorgen deze op de gewenste dag gratis bij je thuis. Zo wordt de opslag van jouw spullen wel heel gemakkelijk!

Opslagruimte huren

Je huurt een kubox in Waalwijk voor een scherp tarief per maand. De Brabantse stad ligt tussen de plaatsen Kaatsheuvel en Drunen en wordt in de volksmond Wólluk genoemd. De naam komt voort uit ‘wijk op de wal’. De stad lag vroeger namelijk op de wal van een haventje dat werd gebruikt voor het vervoer van afgegraven turf per schip. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier