Opslagruimte Voorthuizen
Gratis bezorging en ophalen!

Een verbouwing of verhuizing brengt vaak een enorme rompslop met zich mee. Eerst moet je jouw spullen netjes verplaatsen, inpakken en opbergen om ze vervolgens weer een nieuwe plekje te geven. De Kubox maakt jouw verhuizing of verbouwing net even wat makkelijker. Wij bezorgen hem gratis bij je thuis, jij laad hem binnen een uurtje in en vervolgens bezorgen wij de box op de gewenste dag op jouw (nieuwe) adres.

Opslagruimte huren?

Een kubox in Voorthuizen regel je gemakkelijk op onze website. Het dorp in de provincie Gelderland ligt in een natuurrijke omgeving met verschillende bossen. Het Wilbrinkbos, Boeschoten, de Appelse Heide en het recreatiegebied Zeumeren trekken veel bijzondere dieren én toeristen. 

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier