Opslagruimte Voorschoten
Gratis bezorging en ophalen!

Je verhuist voor langere tijd naar het buitenland, omdat je daar tijdelijk een interessante baan hebt weten te bemachtigen of omdat je meer van de wereld wilt zien. Dan is het goed om te weten dat je voor een kleine prijs een opslagbox in Voorschoten kunt huren. Deze opslagruimte is ideaal voor bijvoorbeeld de berging van je meubels, kleding en andere persoonlijke spullen, zodat je zonder al te veel ballast op reis kunt.

Tijdelijke opslagruimte huren

Ook voor een verbouwing of verhuizing zijn de opslagruimtes in Voorschoten zeer geschikt. Dit dorp is gelegen in de provincie Zuid-Holland en ligt in het noorden aan de stad Leiden. De plaats ligt aan het Korte Vlietkanaal en de spoorlijn Den Haag-Leiden. De gemeente heeft vooral in het zuiden en westen een groen karakter.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier