Opslagruimte Voorhout
Gratis bezorging en ophalen!

Denk dan eens aan een opslagruimte van Kubox. Wij bezorgen onze opslagboxen gratis bij je thuis. Daarnaast verzorgen wij de opslag én het vervoer, dus het enige wat jij hoeft te doen is inladen. Dat is makkelijk, snel en veilig, want jouw spullen zijn bij ons in goede handen. Je huurt een opslagruimte voor een scherp tarief per maand.

Opslagruimte huren?

Onze opslagruimtes zijn uitermate geschikt voor de opslag van jouw inboedel of verhuisdozen in Voorhout. In het dorp bevindt zich het Bestuurscentrum van de gemeente Teylingen. De bekende arts, anatoom, scheikundige, onderzoeker en botanicus Herman Boerhaave is geboren in Voorhout.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier