Opslagruimte Voorburg
Gratis bezorging en ophalen!

Dan zit je goed bij Kubox. Wij bieden je individuele, veilige en schone opslagboxen in Voorburg welke perfect zijn voor het opbergen van uw seizoensgebonden producten zoals kampeerspullen of wintersportmaterialen. Ook bij een verhuizing of verbouwing bieden onze opslagruimtes uitkomst. Bespaar ook ruimte in uw woning tegen een scherpe prijs.

Huren opslagruimte

Het huren van een tijdelijke opslagruimte in Voorburg is zo geregeld. Deze gemeente grenst aan de steden Den Haag, Rijswijk en Leidschendam. Voorburg ligt op een oude strandwal die gelijk loopt aan de kust van de Noordzee. Toch is het gebied geheel verstedelijkt door de nabijheid van de grote steden.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier