Opslagruimte Volendam
Gratis bezorging en ophalen!

Verhuis je binnenkort van of naar Volendam en heb je een tijdelijke opslagruimte nodig? Kubox biedt opslagboxen welke je kunt huren voor een korte of langere periode. Onze beveiligde opslagruimtes zijn een uitkomst voor je verhuisdozen, kleding, kasten, tuinmeubilair en fietsen. Boek nu online en we bezorgen de kubox gratis bij je thuis.

Huren opslagruimte

Het huren van een tijdelijke opslagruimte in Volendam is zo geregeld. Het gezellige vissersdorpje in Noord-Holland staat bekend om de vele Nederlandstalige artiesten, de historische klederdracht, vissersboten en de bijzonder panden. De plaats wordt dan ook jaarlijks door vele duizenden toeristen uit binnen- en buitenland bezocht.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier