Opslagruimte Vianen
Gratis bezorging en ophalen!

Met Kubox maak je de opslag van jouw spullen wel heel eenvoudig. Je bestelt een persoonlijke opslagbox op onze website, selecteert de gewenste dag en wij brengen hem kosteloos bij je thuis. Dit geldt ook voor het retourneren: op de aangegeven dag komen we naar je toe en zorgen we voor vervoer en storage. Het enige dat jij hoeft te doen is inpakken!

Opslagruimte huren

De Utrechtse stad Vianen, gelegen aan de Lek in de streek Vijfheerenlanden is een belangrijke forensenplaats. Woon of werk jij in hier of in een van de kernen Everdingen, Hagestein of Zijderveld? Je huurt al een tijdelijke kubox voor maar enkele tientjes per maand.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier