Opslagruimte Veghel
Gratis bezorging en ophalen!

Wanneer je gaat verhuizen, verbouwen of tijdelijk verblijft in het buitenland kunnen onze opslagruimtes een ideale uitkomst zijn. De Kubox is een flexibele opslagbox groot genoeg voor zo’n 180 verhuisdozen of een aantal kleine meubelstukken.  De opslagruimte kun je huren voor enkele maanden of een langere periode en wordt gratis bij je thuisbezorgd.

Opslagruimte huren

Regel binnen enkele klikken een opslagruimte in de omgeving van Veghel. De gemeente in Noord-Brabant wordt gezien als een echte voorzieningenplaats. Er is veel werkgelegenheid door de vestiging van grote multinationals, mede dankzij de gunstige ligging en goede infrastructuur.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier