Opslagruimte Uithoorn
Gratis bezorging en ophalen!

Ben je bezig met een verhuizing of verbouwing? Het is in zo’n situatie natuurlijk prettig om overbodige spullen tijdelijk een andere plek te geven. De flexibele opslagboxen van Kubox in Uithoorn bieden uitkomst. Je huurt voor een klein bedrag per maand een schone, droge en veilige opslagruimte welke ook nog eens bij je thuisbezorgd wordt.

Tijdelijke opslagruimte

Het huren van een tijdelijke opslagruimte in Uithoorn is zo geregeld. Uithoorn is een plaats en gemeente in de provincie Noord-Holland. De naam staat voor een verbastering van ‘uithoek’ en werd aan het eind van de Middeleeuwen gebruikt als geografische aanduiding van de stad.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier