Opslagruimte Uden
Gratis bezorging en ophalen!

Kom je ruimte tekort in jouw woning, appartement of kantoor in Uden? Kubox biedt ruime, schone en droge opslagruimte voor de tijdelijke opslag van jouw spullen. Denk hierbij aan verhuisdozen, verzamelwaar, archief, hobbymateriaal, kleding en verhuisdozen. Boek eenvoudig een opslagbox online en wij bezorgen deze op de gewenste dag bij je thuis.

Huren opslagruimte

Je hebt al een opslagruimte in de omgeving van Uden voor een bescheiden bedrag per maand. De stad telt zo’n 35.000 inwoners en is gelegen in het landelijke gebied van de provincie Noord-Brabant. De omgeving van Uden leent zich perfect voor wandel- en fietstochten. Daarnaast staat de stad bekend om de Sint Petrus Kerk, de Kruisherenkapel en de Molen van Jetten.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier