Opslagruimte Teylingen
Gratis bezorging en ophalen!

Dan ben je bij Kubox aan het juiste adres. Wij bieden opslagboxen in Teylingen en bezorgen deze voor de deur. Handig wanneer je schuur of garage door een hobby overvol raakt, of als je niet in het bezit bent van een berging voor je hobbymateriaal. Wij beschikken over schone, droge en goed beveiligde opslagruimtes tegen een aantrekkelijke prijs.

Tijdelijke opslagruimte huren?

Ook voor een verhuizing of verbouwing zijn de opslagruimtes in Teylingen zeer geschikt. Deze gemeente is in 2006 ontstaan door samenvoeging van de voormalige gemeenten Sassenheim, Voorhout en Warmond. Het grootste gedeelte van de bekende Kagerplassen bevindt zich op het grondgebied van Teylingen.

Waarom Kubox?

Gemak

Zelf een busje huren en op en neer rijden? Dat is echt niet meer van deze tijd! Met Kubox aan huis is het tijdelijk opslaan van je huisraad een eitje.

Snel

Inpakken en wegwezen! Wij zetten je eigen opslagcontainer voor de deur. Begin meteen met inladen. Met een goede voorbereiding sla je in een uur al je huisraad op.

Veilig

Onze opslagruimten zijn goed beveiligd. En natuurlijk hebben we een goede verzekering voor je spullen, tijdens het transport en in de tijdelijke opslag.

Bereken hoe voordelig
jouw eigen Kubox is

Selecteer hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet precies waar je aan toe bent.

1 Box
2 kamers

Opslagruimte van 4m2

2 Boxen
3 kamers

Opslagruimte van 8m2

3 Boxen
4 kamers

Opslagruimte van 12m2

4 Boxen
5 kamers

Opslagruimte van 16m2

5 Boxen
6 kamers

Opslagruimte van 20m2

Let op! gevaarlijke stoffen mogen niet worden opgeslagen!

Je begrijpt natuurlijk dat je geen gevaarlijke stoffen in je Kubox mag opslaan. Welke stoffen dat precies zijn, vind je hier.

Vragen over het huren van opslag?

Vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Bel ons: 088 - 506 2999

Contactformulier